A State of Trance 2009 – preview

A State of Trance 2009

Aly & Fila – Rosaires (Original Mix)

Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Freefalling (Original Mix)

Cressida – Onyric (Stoneface & Terminal Remix)

Michael Tsukerman – Sivan (Original Mix)

Gaia – Tuvan (Original Mix)

Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside Of You (Cosmic Gate Remix)

John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix)

Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (Nic Chagall Remix)

Josh Gabriel presents Winter Kills – Deep Down

Mat Zo – The Fractal Universe

Ron Hagen & Pascal M – Riddles In The Sand

Monogato – Miami Vibe (Omnia Remix)

The Blizzard with Gåte – Iselilja (Sunn Jellie & The Blizzard Dub Remix)

M6 – Paradise Lost

Sunlounger feat. Kyler England – Change Your Mind (Myon and Shane 54 Remix)

John O’Callaghan feat. Lo-Fi Sugar – Never Fade Away

Myon and Shane 54 feat. Aruna – Helpless (Monster Mix)

tyDi feat. Audrey Gallagher – You Walk Away

Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon – Faces

Rex Mundi feat. Susana – Nothing At All

Jerome Isma-Ae – Shaguar

Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard (Original Mix)

Signum – Addicted (Original Mix)

Robert Nickson – Circles (Andy Blueman Remix)

Thomas Bronzwaer – Look Ahead (Original Mix)

Neptune Project – Aztec (Original Mix)

Phuture Sound feat. Angie – Come To Me (ASOT 2009 Reconstruction)

Dreastic – Blade Runner (Original Mix)

3rd Moon – Monsun (Original Mix)

Przypominamy, A State of Trance 2009 dostępny będzie już 25 maja poprzez iTunes, zaś na polskich półkach zagości 8 czerwca.

6 komentarzy do “A State of Trance 2009 – preview”

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.